Home of a writer.

icon

Om

Jag startade Löfvendahl Media 2002 och har jobbat med kommunikation sedan dess. Idag jobbar jag heltid som kommunikatör på Chalmers Industriteknik.

Jag är utbildad journalist på Göteborgs Universitet (JMG) och har även läst Engelska, Internationella relationer och Nationalekonomi på universitetet. Jag har gått Poppius Journalistskola samt flera foto och redigeringskurser (Adobe). Jag har jobbat på redaktioner som Dagens Industri och Göteborgs-Posten, samt på utbildningsbolaget Hjärnberikad AB.

2013 skrev jag boken “Visioner & Transmissioner” åt J-O Jungersten, som jag också översatte till engelska. Den ger en helhetsbild åt den grafiska branschen, där tryckerier återuppstår i en digital värld. Boken kan postas hem till dig när du skänker en slant till Unicef. Beställ här!

2015 skrev jag boken “Island – på bakgator och villovägar“. Tillsammans med fotograf Nicklas Elmrin åkte jag runt ön i en jeep ön och resultatet blev en bok som visar ett av världens hetaste turistmål ur ny vinkel. En

poetisk urladdning, en resa läsaren aldrig glömmer. Beställ här!

2016 skrev jag boken “Låt din hjärna blomma” for Ulrika Ahlqvist and Hjärnberikad AB. En fantastisk berättelse med 10 enkla steg som utvecklar din hjärna. Aktuell och banbrytande hjärnforskning blandas med praktiska tips och råd. Inspireras till ny hjärnhälsa! Beställ här!

2018 skrev jag boken “Transmission – transform the Packaging industry” åt J-O Jungersten på Visutech, en bok om förpackningsbranschens spännande framtid. Boken är på engelska, fylld med tips och råd för den

digitala förpackningsmarknaden och är på 155 sidor. Beställ här!

BOK OM ISLAND 


Island – på bakgator och villovägar kom ut i bokhandeln 2016. Häng med på en resa du aldrig glömmer.

Lyssna på ett P4-inslag om boken här: Sveriges Radio.

Pages

Stay In Touch

More

© 2021 Löfvendahl Media